Primarul din Simeria ,,loveşte,, din nou ! A găsit ,,carasul de aur,, ! Tocmai în China.(video)

Primarul din Simeria ,,loveşte,, din nou !

Într-o postare pe Facebook, primarul oraşului Simeria regizează un nou film marca Iulius Bedea. Astfel, observăm că primarul coboară din maşină ca şi când nu ar şti ce se întâmplă, lângă parcul oraşului. În parc, aliniaţi, muncitorii de la societatea de gospodărire a oraşului în frunte cu şeful lor. Iulius Bedea trece pe lângă un copil care mestecă ceva şi îl întrebă ce mănâncă acolo? Întrebarea pare fără rost sau nu…. I s-o fi dat primarului Bedea la mâncarea puştiului? Oricum, primarul uită sau habar nu are de un aspect. Că nu ai voie să filmezi minori fără acceptul părinţilor, iar dacă o faci, trebuie să le blurezi faţa! Aspectul pare să nu conteze pentru ,,cameramanul, regizorul, actorul,, -primarul oraşului Simeria. Acelaşi primar ne prezintă o ,,fântână arteziană,, care pare mai mult o cişmea de dimensiuni mai mari, în care a ,,plantat,, ceva nuferi şi alte buruieni. Totul sub impresia de mare wow ! Mai mult un mare ,,fâs,, !

Bedea a găsit ,,carasul de aur,, !

Cu o prezentare în care zici că ar fi găsit ,,carasul de aur,, primarul Simeriei ne prezintă popularea fântânii cişmea cu o mână pe peşti ,, aduşi tocmai din China,, ! Dorim să îi spunem d-nului primar că astfel de peşti se găsesc inclusiv la Şoimuş, în balta din curtea unui restaurant şi nu îl credem nici dacă se jură că i-a adus din China ! ,,Carasul de aur,, e tot mai prezent în vieţile unora care se cred politicieni. Tot Bedea îi întrebă pe cei prezenţi dacă vor avea grijă de peşti. Noroc de faptul că nu a întrebat niciun cetăţean cum? Chiar , cum să aibă grijă cetăţenii de peşti? Să îi ţesale, să le schimbe fânul, să le facă umbră? Că Bedea a pus afiş cu ,,hrănirea peştilor şi a păsărilor interzisă ! ,, Probabil primarul Bedea îşi doreşte să hrănească doar el PĂSĂRICILE ! Şi se pare că o face cu ,,talent,, !

Întregul material video aici, preluat chiar de pe pagina primarului https://www.facebook.com/iulius.bedea/videos/319373463552198/

Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *