Mişcare interesantă la PSD organizaţia Simeria

0

Mişcare interesantă la PSD organizaţia Simeria

Deşi oraşul Simeria are un primar PSD, la organizaţia locală a partidului a fost numit un preşedinte interimar. De regulă, primarul în funcţie are şi rolul de preşedinte. Numai că, la Simeria lucrurile nu stau aşa. Interimatul conducerii organizaţiei este asigurat în acest moment de către Lucian Albu Weber, primarul comunei Hărău. Care încearcă să limpezească apele, după cum spun sursele noastre. Aceleaşi surse afirmă că în rândul membrilor PSD Simeria ar fi mari nemulţumiri cauzate chiar de către actualul primar, Iulius Gelu Bedea şi de către acţiunile sale , cel puţin ciudate, după cum spun aceleaşi surse.

Va pierde Bedea susţinerea PSD Hunedoara?

Întrebarea care se ridică în acest moment este de ce nu este chiar Bedea preşedintele PSD Simeria şi dacă nu cumva acesta este pe punctul de a pierde susţinerea PSD Hunedoara, inclusiv a celui despre care spunea că ,, îi este ca un tată,, ! (sic)

Voci nemulţumite şi chemarea la ,, calm,,

Pe surse, membrii PSD Simeria ar fi apelat de nenumărate ori la persoane mai importante din partid pentru a restabili ,,ordinea,, şi dar li s-ar fi spus să mai aibă puţină răbdare , pentru că lucrurile se vor rezolva. Interimatul lui Luci Weber ca preşedinte Psd Simeria să fie unul din paşii spre ,, normalitate,, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *