Spațiile verzi sunt cosite în fiecare cartier, de câte o echipă responsabilă de zonă, sensurile giratorii au fost înfrumusețate cu panseluțe și lalele, și a început recondiționarea, acolo unde se poate, a mobilierului urban. Încă din această iarnă, angajații SPÎGM Deva au confecționat bănci, mese și coșuri de gunoi, pentru a le schimba pe cele care sunt mult prea deteriorate pentru a mai putea fi folosite.

„Am finalizat etapa de toaletat și am intrat direct în etapa de cosit. Avem echipe în fiecare cartier din Deva. Pe parcursul întregului sezon vom continua cu această organizare, ca fiecare echipă să nu își părăsească cartierul. Colegele de la sere au mai platat flori în sensurile giratorii, pentru a le pregăti și aranja de noul sezon de primăvară.
Am făcut o evidență a coșurilor de gunoi care sunt pe raza municipiului Deva. Cele care sunt deteriorate și nu se mai pot repara vor fi înlocuite, iar cele care se pot repara vor fi reparate și repuse în locurile de unde au fost luate. De asemenea, am înlocuit toate băncile din parcul Opera și, acolo unde am avut solicitări și unde am constat că este nevoie să le reparăm sau să le înlocuim, am făcut-o.
Am reușit să înlocuim tot ceea ce înseamnă parte de lemn, pe Iuliu Maniu, în zonele reabilitate pe fonduri europene”, a SPUS directorul SPIGM Deva, Irinel Faur. 

Și, nu in ultimul rând S.P.I.G.M. Deva vă informează că în 21.04.2023 va efectua lucrări de întreținere și curățenie a zonelor mai jos enumerate. Deasemenea, pentru a facilita accesul și desfășurarea activităților specifice de întreținere vă rugăm sa evitati parcarea autoturismelor în intervalul orar 07:30 – 15:30, in zonele mentionate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *