SPIGM DEVA ÎNTREȚINE DEVA FRUMOASĂ

0

SPIGM DEVA ÎNTREȚINE DEVA FRUMOASĂ

Angajații SPIGM vor strânge toată masa lemnoasă care a rezultat în urma toaletărilor din cartierele Devei, iar apoi se vor ocupa de producția de bănci, coșuri de gunoi și mese, care vor fi montate în toate zonele din oraș, începând cu anul viitor. Toate toaletările sunt făcute cu acordul Agenției pentru Protecția Mediului.

„Ne pregătim pentru această mini-vacanță de 1 Decembrie și încercăm să ridicăm toată masa lemnoasă ceea ce a rezultat în urma toaletărilor, din toate cartierele. Am finalizat etapa de plantat flori, și aici mă refer la panseluțe și lalele, care vor fi prima pată de culoare a începutului de an viitor. Băieții de la ateliere se ocupă de reparatul băncilor și producția de bănci, coșuri de gunoi și mese, care vor fi puse la începutul anului viitor în cartiere”, -a mai declarat directorul SPIGM Deva, Irinel Faur.

„Am finalizat etapa de toamnă de adunat frunze și tăiat arbori care sunt uscați, din cartierele din municipiul nostru, iar acum continuăm cu etapa de toaletare. Avem multe solicitări în acest sens și ne dorim să avem echipe în fiecare cartier. Sperăm ca până la sfârșitul sezonului de toaletare să finalizăm toate solicitările pe care le avem, dar și să rezolvăm problemele pe care le constăm noi la fața locului. Sunt zone unde sunt arbori, și unde am considerat noi că este necesar să toaletăm, fără o solicitare din partea asociațiilor de proprietari.  Singurele tăieri definitive sunt acolo unde arborii sunt uscați, prezintă un pericol sau obstrucționează anumite lucrări de investiții,,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *