O tânãrã din Vaslui, despre fetele usoare din judet: “Atâtea figuri aveti, sã mor eu!”Vaslui, polul sărăciei şi al impresiilor pe stomacul gol.

Figuri şi fiţe ieftine

AROGANTE… Sãtulã de mofturile si aerele de divã pe care le afiseazã unele vasluience, o tânãrã a rãbufnit si le-a transmis un mesaj pe Facebook: “Atâtea figuri aveti, sã mor eu, si voi mâncati un covrig toatã ziua, extensii fãcute de mamaia, un kilogram de glet pe fatã si voi vã dati printese? Vã cãutati boschetarii sã vã dea bani de un pachet de tigãri sau de un suc, dar voi tot niste dive lesinate sunteti!”.

Într-un limbaj colorat, asemãnãtor celui de mahala, aceasta a continuat sa descrie activitatea fetelor usoare din Vaslui: “Fã, prãpãditelor, divelor, e frumos sã vã corditi prin masini dupã un meniu la Mc Donald’s sau un dans în nu stiu ce club? Pãi fãi, nemâncatelor, astea care aveti frigiderul decedat din 1900 toamna, pozele din masini le faceti înainte sau dupã cordealã? Acasã vã cãutati mâncarea cu lumânarea si în fata altora vã dati mari doamne. Aveti stomacu’ în comã. Mare haz ce aveti în BMW-uri, mai stati si pe live, aveti botu’ spart de 1000000000 bãrbati, nici nu mai stiti cîti aveti la activ, pe bune. Sanki si dupã douã-trei cordeli vã vedeti si neveste. Apã caldã aveti acolo?”, scrie fata pe Facebook.

Pozele ,,în două,, cu aere de lesbianism au mare căutare

“Unele aveti kilometrajul dat peste cap mai ceva decât o masinã SH”

Mesajul acesteia continuã în acelasi stil: “Tin sã vã reamintesc ca ati adormit în solar ca sã pãreti brazilience, dar aveti 1.53 si 90 de kg, sunteti negre de la jeg nu cã “faceti solar”! Vã îmbrãcati în colanti, afarã fiind iarnã, dar vã miroase pãrul de pe picioare, însã voi trebuie sã aveti colanti cu cap de mort (care nu se mai poartã de doi ani), în speranta cã vã observã vreun Fãt-Frumos. Sunteti a lu’ x si y si vã lãudati cã mergeti prin vacante cu ei, dar de fapt ei vã trimit doar pânã la magazin sã le luati tigãri sau suc. Faceti bot în poze, de mai aveti un pic si vã lingeti pe fatã, dar voi sunteti domnisoare “bine” (vorba vine “domnisoare”, cãci unele aveti kilometrajul dat peste cap mai ceva decât o masinã SH adusã din Germania). Vã tatuati numele gagiilor, pentru cã îi iubiti, dar aveti trei sãptãmâni împreunã.

Vã lãudati cã aveti bani, dar abia dacã vã permiteti un bilet de autobuz! Vã dati check-in la MC sau KFC, dar traversati pe partea cealaltã la covrigãrie sau gogoserie. Suferiti de Iphone 6S sau S7, dar vã luati tigãri la bucatã cinci luni, pânã ce vã luati unul din ele! Aveti 12-13 ani si voi vreti sã fiti neveste de fotbalisti, vreti iubit cu masinã, dar nu realizati cã filmul 3MSC s-a terminat si trage mama voastrã de voi sã mergeti la scoalã. Alergati dupã bãiatul dur care vã bate sau vã injurã si pe ãla care vã iubeste, vã vrea binele, vã “streseazã” tocmai cã îi pasã de voi, îi dati cu piciorul, apoi vã mirati de ce nu aveti relatii serioase. Constipatelor!”. Textul reprezintă chiar realitatea vasluiană, unde dacă nu eşti îmbrăcat în ,,etichete,, nu exişti. Chiar dacă eşti cu stomacul gol.

Text preluat din Vremea Noua

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *