Cum aruncă primăria Balșa banii pe fereastră? Beneficiari staff PNL

0

Cum aruncă primăria Balșa banii pe fereastră? 22.000 pentru un contract de promovare, de care cetățenii nu beneficiază, aproape 10.000 lei pentru agende și felicitări. Asta în 2024 ! Și în 2023 au existat astfel de achiziții. Vorba aceea : Acum ori niciodată !

Traian Felician Jude este primarul comunei Balșa, din județul Hunedoara. Și membru cotizant PNL ! Cotizează și din banii primăriei. Cu o populație puțin peste 300 locuitori, comuna nu se face remarcată cu nimic deosebit între comunele hunedorene. Ba chiar a rămas puțin în urmă. Primarul Traian Felician Jude este PNL-ist, un aspect important, am spune pentru cheltuirea banului public. Astfel, conform cumetriilor de partid, Felician Jude nu ezită să arunce 22.000 lei/ an pentru un așa zis pachet de promovare, de care, probabil locuitorii comunei nu beneficiază. Asta pentru că 22.000 lei, fără tva merg spre un post de radio care nici nu ști dacă se aude în comună. Numai că, legătura dintre secretarul general al PNL Hunedoara, Ovidiu Vlad și postul respectiv de radio o cunoaște toată lumea. La fel ca și legătura lui Ovidiu Boldor, consilier parlamentar PNL, cu același post de radio. Pe surse, se pare că, la un moment dat, în timp ce era consilier parlamentar PNL, Boldor ar fi fost și reprezentantul postului de radio în relația cu CNA. Așadar 22.000 lei dați unui post de radio care nu știm dacă se aude la Balșa, dar de, partidul să trăiască ! Asta în timp ce unii dintre cei amintiți fac pe sfinții prin alte părți, construiesc podețe din lemne strâmbe, cum ar fi de exemplu la Geoagiu. Probabil că își doresc un ciolănel și de acolo, dar cu siguranță nu îl vor obține. 22.000 lei pleacă de la Balșa spre radioul de partid pentru prezențe la cafea sau postări pe facebook. Asta în 2024. În 2023 a mai fost o achiziție de 15.000 lei, exact la fel ! Sfinților ! Iată dovada mai jos.

Tot primarul de la Balșa, o comună săracă, dealtfel, a găsit de cuviință să cheltuiască aproape 10.000 lei pentru agende și felicitări ! Pe cine felicitați și cui dați agende domnule primar Felician? Și, dacă tot aveți chef de felicitări, de ce nu o faceți din banii dumneavoastră?

Iată, așadar cum funcționează cumetriile de partid, din bani publici. Chiar cu secretarul general al partidului, sau interpuși. Spun gurile rele din comună că și lucrările efectuate prin comună ar fi atribuite unei firme care le subcontractează altei firme, extrem de apropiate prin rudenie cu primarul din Balșa. Dar aceasta este o informație neverificată, încă,doar la stadiul de zvon. Probabil că cei din comuna Balșa sțiu și văd mai bine aceste aspecte. Iar pe final, când te ,,vedem,, la radio domnule primar? Să ne spui ce? Sau mai bine zis cui? Ori, mai bine zis, să pomovezi ce? Că ați achiziționat servicii de promovare ! Felicitările le-ați împărțit toate? ACUM ORI NICIODAȚĂ !

Sursa foto: Ghidul primăriilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *