Ce face consilierul personal al primarului Simeriei?

0

Ce face consilierul personal al primarului Simeriei?

Înainte de a afla ce face unul dintre consilierii personali ai primarului Simeriei, Iulius Bedea, ar fi bine să aflăm cine este. Vorbim aici despre Moisa Mihai, un domn ajuns, nimeni nu știe cum și pe ce criterii, consilier personal al primarului Simeriei. Ce îl recomandă pe domnul Moisa pentru această funcție, nu știm exact. Dar, pe surse neverificate se spune că omul ar fi făcut ,,bișniță,, pe la începutul anilor 90, iar o perioadă de timp ar fi fost motostivuitorist pe la un magazin de materiale de construcții. Adică…nu prea l-ar recomanda nimic pentru postul ocupat. Pe pagina de Facebook a domnului Moisa apare că ar fi absolvent al controversatei universități Spiru Haret, dar nu și specializarea. Se pare că domnul Moisa, consilierul primarului Simeriei, ar avea multe ocupații, dar din ce aflăm niciuna nu are legătură cu ,,consilierea,,.

AGRESIV ȘI RECALCITRANT?

Astfel, d-nul Moisa, în data de 2 aprilie 2022, la un meci de fotbal al echipei simeriene cu Ghiroc Chișoda, la pauza dintre reprize amenință brigada de arbitri. Federația Română de Fotbal deschide dosarul 86/cd/2022 in urma căruia CFR Simeria este amendată cu o sumă de bani. În urma unei ședințe a consiliului local Simeria, se hotărăște recuperarea banilor de la cei vinovați, iar consilierul personal al primarului Simeriei depune la dosar o chitanța de 500 lei absolut năucitoare. Este vorba de o chitanța fără antet, fără serie și cu un număr aproape indescifrabil. Văzând-o , se naște suspiciunea rezonabilă că respectiva chitanță nu ar fi fost prinsă în contabilitate, atâta vreme cât nu are un antet și nici cnp-ul plătitorului. Adică….un fel de am plătit….în ochii voștri ! Sperăm să se regăsească și în contabilitatea clubului CFR Simeria respectiva plată ! În caz contrar, sună teribil a fals, uz de fals și alte infracțiuni !

Chitanta buclucasa !
Hotararea FRF

Amenințările, o obișnuiță ?

O altă ispravă a consilierului primarului a fost de curând, la Zilele Orașului Simeria. Un cetățean a reclamat telefonic la Poliția Locală Simeria că un grup de copii mai mari distrug mobilierul urban într-unul din parcurile orașului, aflat în reamenajare, existând chiar o filmare în acest sens. La fața locului, o echipă a poliției locale constată faptul că reclamația este reală și descoperă faptul că unul dintre cei care aveau un comportament nepotrivit era chiar fiul consilierului primarului din Simeria. Și de aici…..SCANDAL ! Deranjat de faptul că polițistul local iși făcea datoria și i-a oprit fiul , consilierul Moisa îl sună și apoi îl caută pe acesta și îl face ,,troacă de porci,, în fața mai multor martori. După care îl sună și pe șeful Poliției Locale Simeria cu care face absolut același lucru. Toate acestea doar pentru că un polițist local și-a făcut datoria!

Consilierul personal al primarului Bedea crede probabil că educația este ,,facultativă,, în cazul în care înțelege termenul, sau că unii sunt mai presus decât alții ! Îl asigurăm că în fața legii toți suntem egali !

Aceste acțiuni sunt undeva la limita legii penale aducând puțin a ultraj și altele. Săvârșite de un consilier al unui primar !

Sursa foto…Facebook

DUBLĂ DECONTARE ? E legală sau nu ?

Între 18-20 mai 2022 mai mulți părinți primesc o invitație de la CSA STEAUA pentru a se prezenta la o selecție de juniori 16, printre care și d-nul Moisa. Se pare că ar fi fost văzut în București cu mașina primăriei B105 JJV. Postează fotografii de la selecție pe contul personal de Facebook, fotografii care ulterior dispar, dar , pe surse, ar fi decontat transportul , cazarea și masa pe Primăria orașului Simeria , iar ulterior și pe CLUBUL CFR SIMERIA. Ambele decontări, în cazul în care există, nu au temei și nu ar fi legale. Primăria nu poate și nu are voie să deconteze astfel de activități private, iar clubul sportiv are prevăzute expres situațile de decontare. Decontarea, dacă există, nu este legală !

Extras din regulamentul CS CFR SIMERIA

DE CE NU O ,,IUBEȘTE,, MOISE PE BLAGA JULIETA?

Sursele noastre spun că Moise este consilierul personal al primarului Iulius Bedea de la începutul mandatului. Tot sursele spun că la un moment dat ar fi vrut să treacă pe un post de funcționar în primărie, care trebuia ocupat prin concurs. S-a prezentat la concurs, SINGURUL candidat ! Numai că, nota pe care a obținut-o ar fi fost SUB 3 ! Atât de bine ar fi fost pregătit consilierul primarului ! Iar președintele comisiei de examinare ar fi fost d-na Blaga Julieta , care nu a cedat niciunei presiuni ! Acesta ar fi unul dintre motivele pentru care s-ar dori ,,executarea,, d-nei din funcția de director economic al primăriei Simeria.

O altă ispravă , tot pe surse, ar fi amenințarea unei patroane de mic magazin dintr-o localitate aparținătoare Simeriei, căreia i-ar fi datorat câteva sute de lei, reprezentând marfa luată ,,pe caiet,, sau ,, pe cont,, ! Femeia și-ar fi cerut banii, i-ar în schimb ar fi primit amențări !

Cam aceștia sunt oamenii de care s-a înconjurat Iulis Bedea , primarul Simeriei. Acesta este consilierul său personal, angajat, pe banii simerienilor, să îl consilieze pe Bedea…..ce anume?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *