Accident între Balșa și Geoagiu

0

În această dimineață, în jurul orei 07.00, un microbuz în care se aflau 8 persoane (7 pasageri și conducătorul auto), printre care și 3 copii, s-a răsturnat pe drumul care face legătura dintre comuna Balșa și orașul Geoagiu.
Comanda ISU Hunedoara a activat, la ora 07.09, Planul roșu de intervenție și a suplimentat resursele umane și tehnice pentru această misiune. Salvatorii au intervenit cu 2 ambulanțe SMURD, o autospecială de stingere, o autospecială prevăzută cu modul de descarcerare și una pentru transport personal și victime multiple. De asemenea, la fața locului a intervenit și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara.
În urma accidentului 3 persoane adulte, conștiente, au avut nevoie de ajutor medical. Au fost preluate de echipajele SMURD și ale Serviciului de Ambulanță Județean și au fost transportate la Spitalul Orăștie pentru a li se acorda asistență medicală de specialitate.

Răniții în accident microbuz: 3 victime, adulti: barbat 54 ani transportat de SAJ la UPU Deva (traumatism torace), femeie 64 ani ,transportată de SMURD Orăștie la CPU Orăștie (traumatism la umar) și femeie, în vârstă de 49 ani, transportata de SMURD Geoagiu la CPU Oraștie (traumatism cranio-cerebral).
Celelalte 5 persoane aflate in microbuz care nu au avut nevoie de ingrijiri medicale. Conducătorul auto a fost sancționat cu 5 puncte de amendă și ridicarea certificatului de înmatriculare. Pe fața autovehicolului erau montate anvelopele de vară, iar pe puntea spate erau anvelopele de iarnă, însă cu un grad de uzură peste cel admis. S-a deschis și dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *