Gânduri pentru oameni- Nicu Lăscuț Merian

0

COD MF 21240015

Am evaluat această primă săptămână de campanie și vreau să împărtășesc cu dumneavoastră un gând… SUNTEM SUMA ALEGERILOR NOASTRE!

Viața m-a pus deja în situația de a fi pilon de bază pentru familia mea, cînd tatăl meu a părăsit această lume, mult prea devreme pentru el, mult prea devreme și pentru mine. Atunci am luat decizia fermă că trebuie să fac ceva, trebuie să nu greșesc niciodată, trebuie să fiu propriul meu profesor de viață și să muncesc corect, mult și cu noimă. N-am fost menajat, n-am fugit când mi-a fost greu, n-am călcat pe destinul nimănui, ci mi-am ținut calea mea.

Am ajuns în ipostaza de a fi persoană publică și Viceprimar al comunității în care trăiesc… De aici mai e un pas, unul care pentru destinul meu va însemna ENORM! Dar eu știu că va reprezenta ENORM și pentru comuna Densuș. Pentru că nu-mi doresc o funcție, sau un privilegiu, ci ÎMI DORESC SĂ SCRIU ISTORIE pentru această comunitate, una de bunăstare, de onoare și dezvoltare pe principii corecte!

EU ÎMI DORESC SĂ CREȘTEM, să găsim motivația suficientă pentru fiecare, să găsim soluții împreună, să motivăm fiecare locuitor din Densuș, ca să nu mai existe diferențe de statut, să eliminăm invidia. Noi nu trebuie să fim în competiție cu noi, ci trebuie să ne sprijinim unii pe alții, cum se făcea mai de mult. Competiția trebuie să fie cu alte comune, iar noi să fim mereu pe primul loc, pentru că există un potențial colosal pentru fiecare sat.

Vă las acest gând, să-l gândiți și dumneavoastră…

Iar din 9 iunie vă invit să fiți aliații mei și partenerii mei de încredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *